Diensten

Meer over wat wij doen

DE DIENSTEN VAN UW LOODGIETER

Loodgietersbedrijf Wester is niet alleen werkzaam als loodgieter in Uitgeest en omgeving maar heeft in de loop der tijd zijn dienstenpakket uitgebreid. Dankzij een samenwerkingsverband met specialisten die aanvullende diensten volgens hun eigen specialismen uitvoeren kan ik een compleet pakket aanbieden. Veel particulieren en bedrijven gingen u al voor. Naast mijn vaste klantenkring beschik ik over voldoende capaciteit om ook nieuwe projecten aan te nemen.

Renovatie van complete badkamers

Voor de aanleg van een complete badkamer bent u bij mij aan het juiste adres. Naast het loodgieterswerk worden ook alle bijkomende werkzaamheden door hierin gespecialiseerde partners uitgevoerd.

Uw wensen en behoeften worden nauwkeurig in kaart gebracht om zo de meest ideale indeling te realiseren. Bij het opstellen van een plan van aanpak wordt ook rekening gehouden met het budget wat u beschikbaar heeft of hiervoor wilt aanwenden. Op deze manier kan een complete badkamer volledig volgens uw wensen worden aangelegd.

Door een efficiënte bedrijfsvoering kan ik concurrerende tarieven aanbieden. De toe te passen materialen worden goed overwogen om voor u de droombadkamer aan te leggen die voldoet aan wat u ervoor wilt en kunt betalen.

Een toilet volgens uw wensen

Ook voor een toilet bent u bij mij aan het juiste adres. Wilt u een traditioneel toilet of een hangend toilet waardoor de vloer makkelijker te reinigen is? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Alle bijkomende werkzaamheden worden ook in eigen beheer uitgevoerd waardoor de aanleg van A tot Z wordt verzorgd.

Vloerverwarming voor een heerlijk woonklimaat

Er zijn verschillende soorten vloerverwarming. Deze kunnen dienen als hoofdverwarming maar ook als bijverwarming als slechts een enkel vertrek verwarmd dient te worden. Een natbouwsysteem en droogbouwsysteem bestaat uit slangen die in de ondergrond geïntegreerd worden waar warm water door gepompt wordt.

In beide gevallen ontstaat een comfortabel woonklimaat. De schoenen en sokken kunnen uit. Daarbij bespaart u op de energiekosten. Ik adviseer u graag over de diverse mogelijkheden en leg de vloerverwarming professioneel aan.

Centrale verwarming

Tot mijn specialismen behoort ook de plaatsing of vervanging van CV ketels. Betrekt u een nieuwbouwwoning of is uw verouderde ketel aan vervanging toe door een HR ketel? U kunt vertrouwen op mijn expertise voor een vakkundige plaatsing, aansluiting en afregeling voor een optimaal rendement. Ook plaats ik voor u radiatoren.