Over ons

Meer over wie wij zijn

LOODGIETERSBEDRIJF WESTER IN UITGEEST

Loodgietersbedrijf Wester is inmiddels een gevestigde naam geworden in de regio Uitgeest als loodgieter die een uitgebreid dienstenpakket aanbiedt aan particuliere klanten en bedrijven. Dit heb ik bereikt door het leveren van topkwaliteit en service op maat.

Maatwerk is wat wenselijk is aangezien elke opdrachtgever specifieke wensen en behoeften heeft. Ik ben u graag van dienst in 30 kilometer rond Uitgeest. Doordat ik inmiddels ruim 21 jaar werkzaam ben als professionele loodgieter en beschik over een prima vakkennis, die ik ook voortdurend op peil houd door gerichte bijscholing kan ik u optimaal van dienst zijn.

U kunt altijd rekenen op mijn flexibiliteit. Mocht een klus of project dit noodzakelijk maken of komen bepaalde tijdstippen u niet uit dan werk ik ook in de avonduren of op zaterdag om het werkproces of gezinsleven zo min mogelijk te verstoren. Ook een nette werkwijze draagt hier aan bij. Aan het eind van de werkdag laat ik het vertrek netjes en opgeruimd achter.

Garantie op de werkzaamheden

Bij alle werkzaamheden verwerk ik materialen van gerenommeerde merken om het risico op storingen of andere problemen tot een minimum te beperken. Doordat dit gekoppeld is aan mijn ervaring en vakmanschap geef ik altijd een garantie op alle werkzaamheden. De periode is afhankelijk van de aard van het uitgevoerde project.

Bepaalde taken besteed ik uit aan mijn partners. Deze beschikken over de benodigde kennis zodat een project van A tot Z gerealiseerd kan worden. Niettemin behoudt u altijd maar één contactpersoon wat garant staat voor een goede onderlinge communicatie en een snelle voortgang van een opdracht.